Quan el pa és bo és molt bo. I si el que el fa s'hi implica i hi posa tot el que sap llavors el transforma en una exquisidesa. I nosaltres quan ens assabentem d'un lloc on l'amanyaguen hi anem amb gust. Això ens passa amb el Forn de Nulles, a l'Alt Camp, on el Jordi, el forner artesanal del poble, en fa tants i de tants gustos que no saps quin triar: de ceba, de xocolata i taronja, de verdures, de tomàquet, de calçots quan arriba el temps i molts més de farines diverses i ecològiques. Fa uns dies, per la festa major del poble, va organitzar un tast al carrer on varen assistir la majoria de nullencs i nullenques. Només us puc posar unes quantes fotografies, però ja donen per a veure les delícies preparades. I si teniu ganes de tastar-los només cal anar-hi. Però us recomano que li truqueu abans perquè no sempre té de tot...
La fogaraccia, Amarcord.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada