El pa és un dels aliments bàsics de l'alimentació humana i es menja en moltes parts del món diàriament. Fer pa és un dels oficis més antics. Només amb tres ingredients, farina, sal i aigua, es poden fer autentiques delícies. A Europa hi ha països amb una alta cultura del pa i això és el que ara pretenem aconseguir aquí: comprar-lo en fleques artesanes, que en tenim unes quantes, on el facin bo i també aprendre'n a fer-lo a casa. Fa uns dies vàrem ser convidats, junt amb altres blogueres, a fer un taller en dues tardes al Forn Sistaré de Reus. No tan sols veiérem com treballen els bons artesans sinó que també ens passaren unes receptes per a poder practicar a casa. En acabar cada sessió un tast de pa, coques, panettones i altres delicadeses que ens deixaren molt bon gust, destacant una coca de vermut de Reus excepcional. Al capdavant del Forn Sistaré estan en Tomàs i en Xavi, dos germans que han heretat uns coneixements que amplien dia darrer dia i que són uns aPAssionats de la seva feina: diuen que el pa és una manera de viure, no només un negoci. I es nota: una manera de viure i de fer ciutat, barri i comerç de proximitat i confiança. Tal com fan: vendre als veïns de cada dia, de sempre, és una gran responsabilitat. Enhorabona Forn Sistaré, la qualitat i el bon servei com a norma!
When you're smiling, Sant Andreu Jazz Band
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada