dissabte, 12 de desembre del 2015

Un espai on es crea {P de Patchwork}

























Coco Chanel deia que un espai interior és la projecció natural de l'ànima. Si ho tenim en compte quan entrem al taller de l'Ester ho podem confirmar. Es respira benestar, estima pel que es fa, creació. Nosaltres, com hedonistes que som i que ens agrada viure en pau en tot moment fent allò que ens plau, podem dir que anar aprendre patchwork amb ella ha de ser experiència enriquidora.  La meva amiga Rosa, que n'està aprenent, sempre em comenta que és feliç els dies que va a costura i ho celebren amb una copa de vi en acabar. Un club de amigues a la que hi és convidat tothom que vulgui anar a aprendre. Això em recorda el film Donde reside el amor, amb Winona Ryder i Ellen Burstyn, on un grup d'amigues teixeixen un cobrellit. Diu l'Ester que no ven allò que fa, només ensenya perquè les hores que passen fent aquestes autèntiques joies no es poden pagar amb diners. Una bona manera de començar l'any seria crear la vostra manta o el que vulgueu: samarretes personalitzades, guarniments per a la casa, monogràfics, bosses... Un taller per a tots els nivells.
P de Patchwork, Passatge Cobos, 2, 1r 1a - Tarragona.


As, George Michael & Mary J. Blige



8 comentaris :

  1. M'encanten aquestes artesanies,jo no hi tinc traça, només cuso versos...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Núria, espera la propera entrada... i veuràs què ets capaç de fer.

      Elimina
  2. Patchwork..!
    Que fa anys que no enfilo una agulla.. I tinc un armari ple de projectes que la càmera i la cuina van arraconar.
    Vaig començar l'any 1997 a mans d'una deixeble de la Glòria Llopart, que rera el seu taller de gràcia, va introduir aquest art al sud d'Europa.
    ❤️❤️❤️

    ResponElimina
    Respostes
    1. Glorieta, doncs ara és el moment! Tu i l'Ester sou ànimes bessones, segur que us avindrieu! Tu dic jo...

      Elimina
  3. Pues jo tambè en vaig fer pro desprès de fer 4 banues per nanos amb un any vaig quedar ben atapaida. Ancara tinc dos banues groses esperan que les agafi per acabar-les.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Manu, vinga, les pots acabar ara en els dies de fred que esperem que arribin aviat.
      Una abraçada,
      Nani

      Elimina
  4. Totalmente de acuerdo Nani, con el aire que se respira en el taller de Ester, paz, amistad, disfrutar de lo que se hace... yo también empece con Gloria LLopart, y aunque todos tengamos proyectos a medio hacer en los armarios, quizás este año 2016, sea el año de reiniciar las labores en este nuevo taller.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Carmen,
      Desitjo que l'any 2016 et portin noves il·lusions i temps per a acabar tots els projectes que vares començar en el seu moment.
      Una abraçada,
      Nani

      Elimina